nyhedsbreve2013

Opdateret 5. nov. 2014

Nyhedsbreve jan 2013

Kære allesammen.

Håber I alle er vel ankommet til det nye Herrens år 2013.

Det er altid spændende at træde ind i et nyt år, trods det ukendte, der ligger foran, men i ly af et godt ord fra Sl. 90, hvor Moses siger: Herre, du har været vor bolig i slægt efter slægt - kan vi tillidsfuldt vandre videre, vel vidende, at Gud også er vores bolig i det nye år, hvad det så end bringer.

Jeg har noget, jeg vil minde om i forbindelse med det arbejde, som drives ad Silkeborg Oasekirke med ReFokus som ramme:

1. Evangelisk Alliances bedeuge fra mandag d. 7. januar til søndag d. 13. januar 2013. hvor kristne mødes på tværs af kirkeretninger til bøn for hinandens kirker og mødesteder. Temaet for hele ugen er ”Guds kærlighed kom først”.

Du kan klikke HER og se hele programmet.

Mød op så meget du synes du kan overkomme, for du skal vide, at bøn for og med hinanden er en god oplevelse, og at Gud er virksom og hører bøn!

2. Jeg vil allerede nu opfordre jer til - i lighed med sidste år - at deltage i en weekend på Rudehøj Efterskole 8-10 februar 2013.

Sidste år var vi mange afsted sammen og blev meget velsignet af det.

Fire af arrangørerne kommer fra ReFokus i Silkeborg.

Du kan se hele programmet HER. Der ligger også programmer i kirken.

Jeg minder om, at man i tide tilmelder sig, for sidste år kunne vi næsten ikke være der på grund af de mange tilmeldte.

Tilmelding sker sammen med onlinebetaling senest 20. jan. 2013 HER- eller ved at ringe til DanskOase på tlf nr 86543600.

Det var så alt for denne gang.

Med kærlig nytårshilsen herfra

Niels Peder Nielsen

Nyhedsbrev marts 2013

Kære allesammen i ReFokus.

Det er dejligt at kunne skrive til jer, at jeg synes I har taget rigtig godt imod vort program for 1. halvår af 2014 og er flittige til at møde op.

(Skulle du ikke have fået noteret hele programmet  i din kalender, så han du se den på ReFokushjemmesiden HER (klik på det blå felt) eller du kan se det på vedhæftede fil)

Med denne nyhedsmail vil jeg minde jer om vort næste arrangement - nu på søndag - på denne måneds klyngesøndag 16. marts kl 9,30 – 12, hvor vi samles til morgenkaffe og rundstykker kl. 9,30.

Dianne Kampp leder lovsangen, og søndagens emne er: Åndelig medvandring 1 - Åndelig vejledning som en bønsproces. 

Åndelig vejledning er hjælp til at få et dybere personligt forhold til Gud, og der er oplæg v. Niels Peder Nielsen efterfulgt af samtale og bøn i grupper.

Vi slutter med nadver i kirkesalen.

Du kan også læse om programmet på Silkeborg Oasekirkes hjemmesideHER, hvor det også fremgår, at vort udgangspunkt for emnet er David Benners bog om Venskab.

Tilmelding til Irene Dalsgaard Nielsen på tlf 26611069 - senest fredag den 14. marts.

Guds fred med ordene fra Sl. 34: v2  Jeg vil prise Herren til alle tider, min mund skal altid lovsynge ham. v3  Jeg fryder mig over Herren, de ydmyge hører det med glæde.

PS. Ønsker du fastens tekster og tidebønner tilsendt, så SMS til Irene på26611069 og meld dig til, så får du dem sendt til din mobiltelefon hver dag i fastetiden.

På ledergruppens vegne Niels Peder Nielsen

Nyhedsbrev april 2013

Kære allesammen.

På søndag (den 28. april) har vi igen ReFokus samling i Silkeborg Oasekirke.

Vi samles i ungdomslokalet ! og begynder som sædvanlig med kaffe og rundstykker kl 9,30.

Vi vil bl. a. sammen se en rigtig spændende video med en amerikansk præst, Graig Groeschel, der taler om, hvordan vi i kirken og familierne undgår en generationskløft (engelsk med dansk undertekst).

Med humor, og bygget op omkring personlige erfaringer, gør han emnet både interessant og relevant.

Af praktiske grunde vil vi gerne have en tilmelding til Lene Holm senest nu på fredag (Bededag) på tlf. 51946038

Herfra de kærligste hilsener med ordene fra Sl.12:7  Herrens ord er rene, sølv, der er lutret i diglen i jorden, renset syv gange.

På ledernes vegne Niels Peder Nielsen

--

Nyhedsbrev marts 2013 

Kære allesammen.

Håber at I har det godt, alle I ca. 40, som jeg rundsender dette nyhedsbrev til.

Og som I sikkert ved, så vil ReFokus gerne danne rammen for enhver, som indser og erkender, at den gyldne sidste tredjedel af livet har indfundet sig, eller er ved at indfinde sig, og godt er det, hvis vi så kan sige som den gamle romer Seneca (ca. 4 f.Kr. – ca. 65 e.Kr) ”Lad os værne om og elske alderdommen; for den er fuld af glæde, hvis man forstår at bruge den. Den bedste godbid er gemt til sidst.”

Jeg har også fornøjelsen at kunne invitere til næste ReFokussamling Palmesøndag den 24. marts kl. 9.30 - 12.00 i ungdomslokalet i kirken, og det er en "venne- og venindesøndag", som er velegnet til at invitere evnt "nye" med, eller nogen vi ikke ser så tit, og en søndag med fokus på socialt samvær, men også med små spændende dryp om, hvad der foregår i vore liv (ALPHA, CAC i Tyrkiet, den kommende påskes betydning m.m.), altså en søndag med fokus på vort indbyrdes fællesskab, og hvor der er plads til, at vi bidrager med det, der rører sig i os og iblandt os. 

Tilmelding til Irene på tlf 26611069 senest fredag den 22. marts.

Jeg vil slutte med et godt ord fra Biblen, som vi læste i morges. Det var fra Sl. 25v4  Vis mig dine veje, Herre, lær mig dine stier! v5  Vejled mig i din sandhed og belær mig, for du er min frelses Gud, til dig sætter jeg altid mit håb. v6  Herre, husk din barmhjertighed og trofasthed, som har været til fra evighed.

Mkh Niels Peder

Der bliver også mulighed for at deltage i et skærtorsdagsarrangement den 28. marts kl. 18 hele to steder.

Se HER hvor, og husk, at der er tilmelding.

Så er der til slut nogle datoer til kalenderen:

28. april  kl. 9.30 -12.00

26. maj kl. 9.30 - 12.00

16. juni - Pilgrimsvandring.

Det er altid godt at klikke sig ind på ReFokus-hjemmesiden HER eller Silkeborg Oasekirkes hjemmeside HER.

Så kan man hele tiden holde sig opdateret.

Jeg slutter med et ord fra Esajas 52: v7:  Hvor herligt lyder budbringerens fodtrin hen over bjergene! Han forkynder fred, han bringer godt budskab og forkynder frelse.

Som noget nyt har vi fået oprettet en særlig ReFokuskalender med programindhold, som du kan downloade til din smartphone. (Klik HER, hvis du ønsker kalenderen)

Med kærlig hilsen fra Niels Peder Nielsen

Nyhedsbreve 2013 for ReFokusgruppen i Silkeborg.

Nyhedsbrev juni 2013

Kære alle sammen i ReFokus.

Pilgrimsvandring

Så kommer der en indbydelse til at deltage i det sidste arrangement i ReFokus før sommerferien, og det er en ikke særlig lang eller omfattende pilgrimsvandring nu på søndag (16. juni) -  med følgende program:

Kl. 9,30 samles vi til rundstykker og kaffe i Lunden, Vestergade 74, Silkeborg.

Husk tilmelding til Lene Holm på tlf. 51946038 senest fredag (14. juni)


Herefter leder Ulla Sisseck, Annalise Højrup og Niels Peder Nielsen os alle gennem en rute i området og slutter med en minigudstjeneste med nadver i det fri.

Kl. 12 siger vi tak for i dag

SommerOase

En del fra ReFokus tager på SommerOase i Odder 13. - 20. juli 2013 og i den anledning samles ReFokusfolket  i en lille "miniborg" indenfor rammerne af Silkeborg Oasekirkes samlede område.

Se programmet her (klik).

Hvis du ikke er meldt til endnu kan du nå det endnu her (klik)

På vegne af ReFokus - Niels Peder Nielsen

Nyhedsbrev maj 2013

Kære alle sammen i ReFokus.

Så er det tid til endnu en samling i ReFokus, og det er allerede nu på søndag den 26. kl. 9,30 - 12 i kirkens ungdomslokale - med følgende program:

Morgenkaffe af den sædvanlige gode og høje kvalitet og det fællesskab og den hygge, der følger rundstykkerne, snakken og kaffen.

(Husk tilmelding til Lene Holm tlf. 51946038 senest fredag.)

Efter kaffen leder Karsten Holm en snak (evnt. i grupper) ud fra søndagens tekst fra Johs. 3,1-15 om den lærde rådsherre Nikodemus, der kommer til Jesus om natten og får svar på - det at blive "født på ny" - det at møde Ånden, "der blæser hvorhen den vil"  - og det at møde en Gud, der elsker verden således, at han gav os Jesus, som frelser.

Det skal der nok komme en god snak ud af, og der vil også være tid til lovsang, bøn og nadver.

På et tidspunkt aftales der, hvem der evnt. kan hjælpe med rengøring af AC i uge 23 (3-8 juni)

Til slut en hilsen herfra med ordene fra næste søndags tekst: Jesus svarede: »Sandelig, sandelig siger jeg dig: Den, der ikke bliver født af vand og ånd, kan ikke komme ind i Guds rige. Det, der er født af kødet, er kød, og det, der er født af Ånden, er ånd. Du skal ikke undre dig over, at jeg sagde til dig: I må fødes på ny. Vinden blæser, hvorhen den vil, og du hører den suse, men du ved ikke, hvor den kommer fra, og hvor den farer hen. Sådan er det med enhver, som er født af Ånden.« (Johs 3,5-8)

Nyhedsbrev nov 2013

 

Kære allesammen.

Så er så igen lidt nyt fra mit skrivebord.

Så gik oktober sin vej, og vi siger goddag til november måned og de aktiviteter, vi har planlagt til denne måned.

3 af os fra ReFokus deltog i et stort lederstævne i København, hvor ca. 400 samledes til en del af en storstillet lederkonference med tilsammen omkring 130.000 personer overalt i verden og som igen tog sit udgangspunkt i en stor kirke i USA - Willow Creek - hvis meget dynamiske leder - Bill Hybels - gennem 38 år har delt mange vigtige emner med andre ledere og kirker. Se lidt om Willow Creek Danmark HER (Klik)

Vi har købt rettighederne til at se en række af disse undervisere og du kan frit bruge det, hvis du følger anvisningen her:

Login til undervisningen:

http://webapp.willowcreek.dk 

(klik)

Brugernavn: gls2013dk. Password: akj384

Håber du får nogle gode timer med disse talere (de fleste er tekstet til dansk)

Udover dette er vi stadig optaget af, at vi som ReFokus får mere indsigt i Bibelen og derfor inviterer vil til Bibel og Basser 9,15 + 10,30 gudstjeneste den 3. november.

Det var sidste gang vi deltog en rigtig god oplevelse. Du behøver ikke tilmelde dig.

PS: Der er også en 16 gudstjeneste samme dag, som du kan deltage i. 

Den 10. november er der klyngesøndag i AC (kirken) med morgenkaffe kl. 9,30.

Derefter er der undervisning v. Niels Peder Nielsen over emnet: Hvorfor er det så vigtig at have nogen at vandre i troen sammen med?

Niels Peder Nielsen tager sit udgangspunkt i bogen - At vandre sammen - af David G. Benner, og du kan smugkigge lidt fra bogen på min personlige hjemmeside HER

Husk tilmelding til Irene Dalsgaard Nielsen på tlf 26611069 senest fredag den 8. nov

Den 17. november byder vi på ReFoKus-kaffe kl. 15:00 + 16,00 gudstjeneste.

Husk tilmelding til Henning Sørensen 21553166 senest fredag den 15. nov.